Španjolski omlet



za 4 osobe

SASTOJCI
- 260 g zamrznutih kockica krumpira
- 1 glavica sitno isjeckanog luka
- 4 jaja
- 2 velike žlice mlijeka
- ulje
- sol, papar

POSTUPAK
1. Stavite kockice krumpira na zauljeni crisp tanjur i stavite u pećnicu na 'crisp' na 6 minuta.
2. Dodajte luk i pecite još 3 minute na 'crisp'. Promiješajte jednom tijekom pečenja.
3. U međuvremenu istucite u posudi jaja zajedno s mlijekom, dodajte sol i papar.
4. Prelijte jaja preko krumpira na crisp tanjuru i 2-3 minute pecite na 'crisp'.
5. Poslužite vruće ili hladno, uz salatu.

Za posebnu notu:
Ako želite rumeni omlet, pecite 3 - 4 minute dulje na 'crisp'.

Funkcija: crisp
Vrijeme pripreme: 10 minuta
Vrijeme pečenja: 11 – 13 minuta